Vandskuring tilbydes på alle typer af boliger​

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder vandskuring af hus? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Tommy Albers Murerfirma, står vi altid klar til at løse enhver opgave for dig. 

Hvis du står og skal i gang med en facaderenovering og drømmer om at få en flot og ensartet facade, så er vandskuring det oplagte valg. Vandskuring giver dit hus et smukt og rustikt udseende, uanset om murstenene indenunder er vidt forskellige fra hinanden.

Vi befinder os mest i områderne i og omkring Tinglev, Bolderslev, Aabenraa og Rødekro, men kører også gerne ud til kunder uden for disse byer.

Hvad koster vandskuring?

Vi tilbyder vandskuring af alle typer af boliger til en fordelagtig pris. Den nøjagtige pris for vandskuring kommer an på, hvilken type af bygning der er tale om, samt hvilken type vandskuring, du ønsker. 

Vi sammensætter dog altid et godt tilbud til den enkelte kunde, så du kan med fordel kontakte os for professionel hjælp. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov, så rådgiver vi dig gerne.​

Vi går højt op i at levere en høj kvalitet og en god kundeservice ved alle opgaver. Derfor anvender vi udelukkende anerkendte materialer og har samme store entusiasme ved hver eneste opgave. Derudover kan du forvente, at vi overholder alle aftaler og rydder op efter os selv hver gang.

Kontakt os og hør om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at få dit hus vandskuret, så kommer vi gerne og kigger på opgaven og giver en vurdering. Vi står klar til at rykke ud med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 27 64 67 90 eller på mail: info@tommyalbersmurerfirma.dk, så hører du fra os snarest muligt.

​​

Bliv kontaktet omkring ​en mureropgave 

Vi står klar til at hjælpe med en enhver form for opgave. Du er velkommen til at sende en forespørgsel på en opgave via formularen herunder. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nybyggeri i mursten

Har I planer om at bygge nyt så tag Tommy Albers Murerfirma med på råd. Vi har 13 års erfaring med en lang række byggeprojekter i forskellige typer sten.

Kontaktoplysninger

​Tommy Albers Murerfirma 

Almstrupvej 69, 6360 Tinglev

Tlf.: 27 64 67 90
E-mail: info@tommyalbersmurerfirma.dk

CVR: 37261718

Vores service

​Professionelt og løsningsorienteret

13 års erfaring som murermester

Kvalitetsarbejde leveret til tiden

Konkurrencedygtige priser

Byggeriets Ankenævn

​Vedr. eventuelle klager bedes der rettes henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

​Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk