Tilbygning til hus har vi stor erfaring med​

Uanset om du drømmer om at bygge et helt nyt hus eller få lavet en tilbygning til dit hus, så står vi hos Tommy Albers Murerfirma klar til at hjælpe. Vi servicere kunder fra Tinglev, Bolderslev, Aabenraa, Rødekro og andre omkringliggende byer.

Der findes mange muligheder inden for tilbygning til hus. Du kan eksempelvis foretage en ombygning af din stue eller entre eller du kan få lavet en udestue eller en garage til dit sommerhus. Uanset hvad vi skal hjælpe med, giver vi dig gerne gode råd og vejleder dig om udformning og materialer, før arbejdet går i gang. Dette er din garanti for, at dine ønsker bliver opfyldt bedst muligt.

Hvad koster en tilbygning til hus?

Den eksakte pris på en tilbygning til et hus afhænger af, hvilken type tilbygning der er tale om samt opgavens omfang. Valget af materialer spiller ligeledes en rolle. Her hos os sørger vi dog altid for at holde os opdateret på markedets priser, så vi kan give dig en så fordelagtig pris som mulig.​

Uanset hvad du drømmer om, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed, og sørger for at levere kvalitetsarbejde til tiden. Det solide håndværk er vores varemærke, hvilket vi garanterer ved udelukkende at bygge i de bedste materialer. Du kan med andre ord trygt vælge os til at stå for din næste opgave.

Ring eller skriv ved eventuelle spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til tilbygning til hus, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Du kan kontakte os på telefon: 27 64 67 90 eller på mail: info@tommyalbersmurerfirma.dk, så vender vi straks tilbage med et uforpligtende tilbud.

​​

Bliv kontaktet omkring ​en mureropgave 

Vi står klar til at hjælpe med en enhver form for opgave. Du er velkommen til at sende en forespørgsel på en opgave via formularen herunder. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nybyggeri i mursten

Har I planer om at bygge nyt så tag Tommy Albers Murerfirma med på råd. Vi har 13 års erfaring med en lang række byggeprojekter i forskellige typer sten.

Kontaktoplysninger

​Tommy Albers Murerfirma 

Almstrupvej 69, 6360 Tinglev

Tlf.: 27 64 67 90
E-mail: info@tommyalbersmurerfirma.dk

CVR: 37261718

Vores service

​Professionelt og løsningsorienteret

13 års erfaring som murermester

Kvalitetsarbejde leveret til tiden

Konkurrencedygtige priser

Byggeriets Ankenævn

​Vedr. eventuelle klager bedes der rettes henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

​Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk