Renovering af badeværelse står vi gerne for​

Drømmer du om at foretage en badeværelsesrenovering? Det kan enten være, du kunne tænke dig et nyd bad eller en komplet renovering af badeværelset. Ligegyldigt hvad står vi hos Tommy Albers Murerfirma klar til at løse opgaven på professionel vis. 

Vi er et kompetent firma, som har løst mange forskellige opgaver for tilfredse kunder. Derfor er vi i stand til at løse både store og små opgaver for alle kundetyper. Uanset om vi skal hjælpe dig med at lægge nye klinker på dit gulv eller mure en bruseniche, så har vi den rette erfaring og det rette værktøj til at løse opgaven på bedst mulige vis.

Vi servicere primært kunder i og omkring Tinglev, Bolderslev, Aabenraa og Rødekro, men kommer også gerne uden for disse områder.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad en renovering af badeværelse koster, da dette varierer meget fra opgave til opgave. De nøjagtige priser afhænger eksempelvis af, om der er tale om en stor eller lille renovering af badeværelse samt hvilke materialer, du ønsker at bruge. Det samme svar gør sig gældende ved spørgsmålet: hvad koster et nyt badeværelse?​

Vi står gerne for hele hovedentreprisen, hvorfor du ikke selv skal stå for at finde folk fra de forskellige faggrupper eller koordineringen mellem dem. Vi har faste og dygtige samarbejdspartnere, som kan lave et helt nyt badeværelse hos dig, som opfylder alle dine ønsker og drømme. Alt sammen til en god og konkurrencedygtig pris.

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvad dine muligheder er inden for et nyt badeværelse, så kontakt os gerne med det samme. Vi står klar til at sammensætte et godt tilbud dig.

Du kan kontakte os på telefon: 27 64 67 90 eller på mail: info@tommyalbersmurerfirma.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​

Bliv kontaktet omkring ​en mureropgave 

Vi står klar til at hjælpe med en enhver form for opgave. Du er velkommen til at sende en forespørgsel på en opgave via formularen herunder. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nybyggeri i mursten

Har I planer om at bygge nyt så tag Tommy Albers Murerfirma med på råd. Vi har 13 års erfaring med en lang række byggeprojekter i forskellige typer sten.

Kontaktoplysninger

​Tommy Albers Murerfirma 

Almstrupvej 69, 6360 Tinglev

Tlf.: 27 64 67 90
E-mail: info@tommyalbersmurerfirma.dk

CVR: 37261718

Vores service

​Professionelt og løsningsorienteret

13 års erfaring som murermester

Kvalitetsarbejde leveret til tiden

Konkurrencedygtige priser

Byggeriets Ankenævn

​Vedr. eventuelle klager bedes der rettes henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

​Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk