Omfugning udført af et professionelt firma​

Trænger fugerne på din facade til en kærlig hånd? Så kontakt Tommy Albers Murerfirma. Hos os får du altid professionel hjælp til en god pris.

Vi er et professionelt fugefirma, som kan varetage mange forskellige opgaver inden for fugning. Vores fugemand kan klare både store og små opgaver, så du bør derfor ikke tøve med at kontakte os. Vi servicere både private -og erhvervskunder samt offentlige.

Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Tinglev, Bolderslev, Aabenraa og Rødekro, men vi kommer også gerne og hjælper uden for disse områder.

Vi løser mange opgaver inden for omfugning

Vi kan løse mange opgaver inden for faget, såsom udskiftning og omfugning af murværket på dit hus eller fugning af fliser på badeværelser og andre vådrum. Uanset hvilken slags mur der er tale om, er det vigtigt, at fugerne bliver vedligeholdt, da det ellers kan forringe murens holdbarhed og derved sikkerheden.​

Vi sørger naturligvis altid for at dække godt af, inden vi går i gang med arbejdet, så du ikke skal være bekymret for dine andre ting. 

Service og høj kvalitet er i højsædet hos os, ligesom du kan forvente attraktive priser hver gang. Vi tilbyder desuden professionel vejledning, så du kan finde den løsning, som passer bedst til dig.

Kontakt os for at lave en aftale

Mangler du hjælp til omfugning, så lad os komme og kigge nærmere på opgaven. Vi står klar til at lave en aftale, som passer ind i din kalender.

Du kan kontakte os på telefon: 27 64 67 90 eller på mail: info@tommyalbersmurerfirma.dk, så hører du fra os inden længe.

​​

Bliv kontaktet omkring ​en mureropgave 

Vi står klar til at hjælpe med en enhver form for opgave. Du er velkommen til at sende en forespørgsel på en opgave via formularen herunder. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nybyggeri i mursten

Har I planer om at bygge nyt så tag Tommy Albers Murerfirma med på råd. Vi har 13 års erfaring med en lang række byggeprojekter i forskellige typer sten.

Kontaktoplysninger

​Tommy Albers Murerfirma 

Almstrupvej 69, 6360 Tinglev

Tlf.: 27 64 67 90
E-mail: info@tommyalbersmurerfirma.dk

CVR: 37261718

Vores service

​Professionelt og løsningsorienteret

13 års erfaring som murermester

Kvalitetsarbejde leveret til tiden

Konkurrencedygtige priser

Byggeriets Ankenævn

​Vedr. eventuelle klager bedes der rettes henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

​Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk